2

Waanzinnige Woensdag #3

Posted by A_nnick. on 6 april 2016 in Waanzinnige Woensdag |

Ik was het mijn zus eigenlijk verschuldigd, om hier nog snel een Waanzinnige Woensdag-post te plaatsen vooraleer we naar Parijs vertrekken.  Waarom?  Heel simpel.  Zij en Oona speelden immers een hoofdrol op de laatste Waanzinnige Woensdag (die we weliswaar op dinsdag lieten doorgaan).  Aangezien jullie deze post nu pas zien verschijnen, weet je dat dit dus niet gelukt is.  Bleh.  Maar ook: niet bleh, want er waren nog een heleboel schooldingen af te handelen vooraleer we naar Parijs konden vertrekken.  En da’s gelukt, oef.  Willen of niet, maar dan moet het bloggen eventjes wachten.

Zus, ik moet je ontgoochelen, vrees ik.  Het deeltje waar jij en Oona in voorkomen, hou ik voor volgende week.  Anders wordt deze post te lang en rekening houdend met wat mijn lezers me in mijn enquête verteld hebben, mag er af en toe ook eens een ietwat kortere post op deze blog verschijnen.  Volgende week is’t aan jullie.  Echt. Pinkypromise.

Wij trokken vorige week dinsdag naar… de zee!  Altijd een goed idee!  Het weer was wel niet optimaal, maar hey, van wat smuk (motregen, lieve Maaike) is nog niemand gestorven, dus.

Ik koos ervoor om Arthur zijn favoriete item mee te laten nemen.  Zijn moto.  Arthur en zijn moto (loopfietsje, maar dat moet je hem niet zeggen) zijn nog altijd onafscheidelijk.  Alhoewel een breuk eergisteren bijna onafwendbaar was.  Meneerke zag een gocartverhuurwinkel. Hupla, moto aan de kant en voor ik het goed en wel besefte, zat hij al op één of andere go-cart.

Nog een geluk dat zijn criseke niet zo heel lang duurde, zodat we onze weg richting de zee konden vervolgen.  Eerst even door het mulle zand…

met arthur aan zee de wereld van arthur

Om daarna full speed met de voetjes van de grond door de “kleine zeetjes” te crossen.

voetjes van de groooooond de wereld van arthur

Ojaaa, hij vond het ook fijn om op vogeljacht te gaan.  De vogels waren echter altijd ietsje sneller weg.  Gohja, ’t kind had er zijn leute in, en da’s ’t belangrijkste.

vogeljacht de wereld van arthur

We gingen ook nog schelpjes rapen, die we ondertussen in een vaas gestopt hebben.  Lang zijn we er echter niet gebleven aangezien het eigenlijk wel bèrekoed was.  We keerden terug richting auto, en stopten tussendoor nog even in een gezellig cafeetje zodat ik me kon verwarmen aan een cappuccino.  Arthur koos voor een fruitsapje.  Kidsproof.

Wat we daarna deden?  Dat lees je binnenkort. :)

Tags: , ,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.