4

Waanzinnige Woensdag #4

Posted by A_nnick. on 13 april 2016 in Waanzinnige Woensdag |

Zoals jullie in voorgaande Waanzinnige Woensdag al konden lezen, trokken we onlangs naar de zee.  Omdat het veeeeeels te koud was om er een ganse dag te vertoeven en het eten van oma boerderij al naar ons lonkte, trokken we zo rond de middag al richting PVZ, om er onze voetjes onder tafel te steken.

Na ons buikje helemaal rond gegeten te hebben en wat gezellig gekeuveld te hebben, besloten Arthur en ik om naar metie Ingrid te gaan.  Ook daar werden we hartelijk verwelkomd met è koeksje en è tasse kaffie.  Oona en Arthur speelden alsof hun leven ervan afhing en mijn zus en ik kletsten gezellig wat bij.

Toooooot… op het moment dat volgend feit ter sprake kwam: een schoenenwinkel in Diksmuide deed van uitverkoopje.  Schoenenwinkel. Uitverkoop.  Hup, wij weg.  Met dit (ongeveer) als resultaat:let's go twinning de wereld van arthur

Twinning wordt – naar het schijnt – een trend komende zomer. Jammer dat ze het paar van Arthur dat ik uiteindelijk voor ‘m kocht, niet meer in mijn maat in dezelfde kleur hadden, anders had ik ze zeker en vast ook meegenomen.  Ma bon, we zijn toch weer een paar, excuseer, twee paar schoenen rijker.

Toeval of niet, maar het was net kermesse in Diksmuide.  Toffe, liefhebbende mama’s als we zijn, mocht onze kroost een ritje op de draaimolen maken.  Arthur won een lotje door aan het rad van één of andere bank te draaien en had zo eigenlijk al zijn plekje op de draaimolen verdiend.  Metie Ingrid had op dat moment blijkbaar last van een klein acuut geheugenverliesje want ze kocht twee kaartjes. Waarna ik er ook nog één voor ukkie kocht.  Ahja, ik kon Arthur toch niet zomaar laten toekijken terwijl Oona nog eens op die molen mocht?!  Pakt ze toch wel de fluzze niet zeker?

oona pakt de fluzze de wereld van arthur

Jupla, nog een kaartje extra.  Na drie keer besloten metie Ingrid en ik om onze portemonnees nu toch wel dicht te houden.  Genoeg is genoeg.  Anders zouden de kiennies met plezier nu nog aan het ronddraaien zijn. :)

En dan nog iets van foto’s en meer en woorden…

kermesse in Diksmuide de wereld van arthur

Na een kleine tussenstop in de Colruyt – “Proevertjes, mama?” – was het tijd om nog wat te chillaxen.

winkelen met koters de wereld van arthur

Afsluiten deden we dus met een heerlijk aperitiefje en een broodmaaltijd.  Meer moet dat soms niet zijn.

aperotime de wereld van arthur

Tags: ,

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.