4

Zeven op Zondag (2)

Posted by A_nnick. on 4 oktober 2015 in Zeven op Zondag |

zevenopzondagEen week.  Zeven dagen.  Ze zijn alweer voorbijgevlogen.  Tijd voor zeven dingen die mij deze week raakten.

– We schrijven vrijdag 02.10.2015, zo rond vijfentwintig over vier.  De radio staat op Nostalgie en dit lied schalt door de luidsprekers.  Waarmee ik in een oogwenk twintig jaar in de tijd teruggekatapulteerd wordt en in onze keuken/living beland ben, waar mama zo’n cassettedeck bedient.  Ja, zo ging dat vroeger.  100 bandjes heeft ze, die ze een eeuwigheid geleden opnam.  Cassettes met liedjes van Eurosong, liedjes die voorbijkwamen in Vragen Staat Vrij,…  Noem maar op, onze mama heeft er bandje van.

– Ik kreeg op 01.10.2015 een mail van Katja Cloetens, webmanager bij Sanoma, die mij vroeg of ik zin had in een samenwerking.  Natuurlijk heb ik daar zin in.  Katja toverde trouwens een lach op mijn gezicht die er nog lang niet af is.

– Iets meer dan een maand geleden trokken we met het ganse gezin naar Evergem, naar de fotostudio van Frank De Meulemeester.  Daarnet kon ik het resultaat inkijken.  Wauw.  En tranen in mijn ogen.  Zotveel liefde voor het lief, Siem, Yana en Arthur.

Frank onze fotograaf laten zijn is zo ongeveer het meest beste idee dat we ooit gehad hebben.  Naast (een jaar of drie terug) voluit kiezen voor een baby.  We lieten hem onze zwangerschapsshoot doen en nu dus ook een shoot van ons gezinnetje.  Na afloop van de shoot zelf, kregen we de mededeling dat we binnenkort verwacht werden om op een avond langs te komen zodat we een selectie konden maken.  Met onderstaand filmpje werden we getriggerd.  Geslaagd !  Ondertussen zijn we ook trotse eigenaars van een papieren versie.  Wie den boek eens wil komen inkijken, roept maar.

– Er zullen vast en zeker heel wat scholen zijn waar de #dagvandeleerkracht niet onopgemerkt voorbij zal gaan.  Ook zo op de school van Arthur.  Van 16 tot 18 uur maakten we een banner, spoten we sterren op de speelplaats, kwamen er sterretjes in de klaslokalen en vindt iedere leerkracht morgen een fijn tekstje op zijn/haar bureau.  Ik vond het prachtig om te zien dat zoveel mensen van het oudercomité zich geëngageerd hebben om hun zondagnamiddag “op te offeren” om dit voor elkaar te krijgen.  Misschien hielp het ook wel dat we achteraf eventjes van apero deden? :)

– 04.10.2015: Werelddierendag.  En ook hij-en-ik-zijn-al-zeven-jaar-samen-dag.  We deden geen buitensporigheden, want daar was er simpelweg geen tijd voor.  Wel zijn we van plan om het ooitnekeer te gaan vieren in Parijs.  Dat hij zegt dat hij me graag ziet en mij platknuffelt, is minstens evenveel waard.

6d71ce909d261cf17e45d7a4431c7d94

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– #boostyourpositivity loopt als een trein.  Ik vind het heerlijk om nieuwe pareltjes te ontdekken en een kijkje in de wereld van anderen te kunnen nemen.  Ook meelezen?  Hier moet je zijn om alle deelnemers terug te vinden.  Can’t wait trouwens, tot er een “echte” meeting aangekondigd wordt.  Bij de vorige editie in maart, moest ik verstek laten gaan, wegens – alweer – een te drukke agenda, maar ik moet. en. zal. er deze keer bij zijn.

>> Je kan trouwens nog altijd op mijn blog stemmen zodat ik de award “Aanstormend talent in de categorie mamablogs” in de wacht sleep.  Gogogo !

 

De vorige Zeven op Zondag gemist?  Jupla, klik en je bent er.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.