2

Zeven op Zondag (4)

Posted by A_nnick. on 20 november 2016 in Zeven op Zondag |

Exact 1 jaar en 17 dagen geleden verscheen de vorige “Zeven op Zondag“. Ik dacht er al een tijdje over na om deze rubriek terug op te nemen, maar het kwam er maar niet van. Bloggen blijft voor mij vooral een “magje”, ’t is niet dat ik er mijn geld mee verdien. :)

– Hoera voor de namen die nu al de affiche van #RW17 sieren! In juni ging ik met Nele en Lauren en mijn lief de wei onveilig maken en me dunkt dat het dit jaar ook weer van dattem zal zijn. Stiekem denk ik wel dat ik mijn lief inruil voor Liesbeth. Niet omdat het niet meeviel hoor, maar 4 dagen zijn ‘m – naar eigen zeggen – toch wel wat veel. Dat leeftijdsverschil eh, dat leeftijdsverschil… :)

– Frappant vond ik het, toen de dame van het Texacorestaurant in Mannekensvere (of all places) begon te huilen toen ik haar zei dat het ontbijt ons heel hard gesmaakt heeft. Ze vertelde dat ze – in de 18 jaar dat ze daar al werkzaam is – nog nooit zoiets gehoord heeft. Ze zei er ook nog bij dat we (Arthur en ik) haar dag gemaakt hebben. Zo zie je maar dat je geen grootse dingen moet verrichten om iemand gelukkig/blij te maken.

ontbijtje-in-mannekensvere

– Deze week werd een aaneenrijging van grappige uitspraken van uk. Ik schrijf er binnenkort wel eens een aparte post over, maar wil jullie deze alvast niet onthouden. Hij ging op mijn voeten zitten en liet een scheetje waarop ik ‘m vroeg wat hij dan zegt. In de plaats van “pardon”, antwoordde meneertje doodleuk dat je van scheetjes groot wordt. Uhu.

– Zondag is familiedag. Concreet? Straks komt mijn oudste broerie hier eten en maken we samen soep. Meer moet dat niet zijn. <3

– Vandaag is het exact een week geleden dat we het mooie, warme Zuid-Spanje achter ons lieten. Vijf dagen vol plezier, tijd voor elkaar en voor mensen die we heel diep in ons hartje zitten hebben, tijd voor wandelingen over rotsen, zwempartijtjes in de zee, heel erg veel sangria en tinto verrano,… Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, wil ik jullie de volgende foto niet onthouden:

el-portus-spanje

 

 

 

 

 

 

 

– Aangezien we vijf dagen in Spanje vertoefden, zonder onzen Arthur, was tantie Lins surrogaatmamaatje van dienst. Ik hoef je waarschijnlijk niet te zeggen dat ze het on-ge-loof-lijk goed gedaan heeft. Dikke duim voor tantie Lins, Arthur vindt haar de max. En wij ook!

– Maandag startte ik voor het eerst als dienstverantwoordelijke voor onthaalouders die bij SvhG aangesloten zijn. Ik word er – tijdelijk – verantwoordelijke voor de 18 – binnenkort 19 – onthaalouders in regio BXL. Heeeeerlijk! Het meest spannende moment van deze week? Op vrijdag helemaal alleen dienen auto uit de garage rijden. Op baan gaan? Geen probleem. Maar stresskes, jong, om dienen auto eruit en er terug in te krijgen. Zo rond 17 uur was ik terug en ik heb letterlijk een vreugdedansje gemaakt omdat ik ‘m er zonder krassen terug in gekregen heb. H to de A to de Lellujah! Voor mij, jawel. :)

solcaaaaar

 

Hoe heb jij deze week jouw hemel verdiend? En ben je ook zo enthousiast bij het zien hoe de affiche van Werchter zich week na week vult?

Tags:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.