0

Zeven op Zondag (6)

Posted by A_nnick. on 2 april 2017 in Zeven op Zondag |

zevenopzondagMijn lief die mij ten huwelijk vroeg. Nooistvazeleevn had ik gedacht dat hij mij ooit zo zou kunnen verrassen. Of ik “ja” gezegd heb? Mais bien sûr! En nu iedereen officieel op de hoogte gebracht is, mag het ook via deze weg kenbaar gemaakt worden. Wij zeggen ja! Wanneer? Heel binnenkort, want binnen een kleine twee maand is’t al van dat! ’t Wordt dus geen traditioneel feest, maar hey, bekeek je ons al eens? Zo traditioneel zijn we nu toch ook weer niet? :)

Vandaag is zo ongeveer de mooiste dag van ’t jaar. Hiephiephoera voor “De Ronde van Vlaanderen”. Behalve hier (snelsnel) een blogje uit mijn mouw schudden, zal je mij dus gewoon voor den teevee terugvinden vandaag. Hashtag RVV.

Mijn heerlijke lief viert vandaag ook zijn verjaardag. Kusjes en knuffels neemt hij in dank aan.

Een drietal weken geleden stopten Arthur en ik een wilde kastanje in dit zelfgeknutselde potje. Ziehier het resultaat na drie weken liefde, praatjes en water.

Een drietal weken geleden stopten Arthur en ik een wilde kastanje in dit zelfgeknutselde potje. Ziehier het resultaat na drie weken liefde, praatjes en water.

 

Vrijdag was alweer de laatste dag school vooraleer de paasvakantie van start gaat. De tijd vliegt! Vroeger vond ik het quatsj dat mensen zeiden dat de tijd sneller gaat, naarmate je ouder wordt. Ewel, ‘k ga ze nog gelijk moeten geven…

‘Plan B’ van Evi Renaux ligt in de rekken. Vorig jaar zo rond deze tijd verslond ik haar ‘Life on Sneakers” en ook dit boek is een pareltje. Anders dan het vorige, dat wel, maar: een pareltje! Met doe-opdrachten! Ver zit ik nog niet, maar ik schrijf er hier wel nog teen en tander over.

Mijn lief en ik gingen gisteren op trouwringenjacht. Vanzelfsprekend had ik hier en daar al even rondgekeken, maar ik keerde steeds naar die ene ring terug. Eentje van bij Hanne Schoofs. Haar winkeltje is gevestigd in de Wijngaardstraat in Antwerpen, waar nog enkele topjuwelenontwerpers gelegen zijn. Hanne nam ruim de tijd om ons te woord te staan, om verschillende ringen te tonen, verschillende materialen te bespreken en om ons volledig ons eigen ding te laten doen. Binnen dit en een maand gaan we ze passen. Spannend!

Mijn lief en ik gingen gisteren op trouwringenjacht. Vanzelfsprekend had ik hier en daar al even rondgekeken, maar ik keerde steeds naar die ene ring terug. Eentje van bij Hanne Schoofs. Haar winkeltje is gevestigd in de Wijngaardstraat in Antwerpen, waar nog enkele topjuwelenontwerpers gelegen zijn. Hanne nam ruim de tijd om ons te woord te staan, om verschillende ringen te tonen, verschillende materialen te bespreken en om ons volledig ons eigen ding te laten doen. Binnen dit en een maand gaan we ze passen. Spannend!

 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.