0

Zeven op Zondag (7)

Posted by A_nnick. on 23 april 2017 in Zeven op Zondag |

zevenopzondag

Ik word meter! Of het nu van een jongen of van een meisje zal zijn, dat laat ik in het midden, maar dat ik meter word, dat staat buiten kijf. De proficiatjes en hartelijke gelukwensen zijn trouwens ter ere van mijn broerie en zijn madam die nummerke 2 ergens in augustus mogen verwelkomen. Duust diengn gaan kik me da kient onderneemn. 

 

de grote Sint-Paulus quiz!

Reklaam! Reklaam! Snel, schrijft u in voor het te laat is. Je steunt er Turies school mee!

 

Op 14.04.2017 dacht ik dat ik voor het laatste mijn BXL onthaalouders gezien had, maar ik mag nog wat langer in deze regio blijven rondhuppelen. Hieperdepiep voor mij! En vanzelfsprekend ook hieperdepiep voor mijn collega Emanuelle die ermee akkoord ging. Win-win voor allebei!

 

Wawasda vrijdag? Goffin deed eki zotjes precies!? Zaaaaaalig om te zien wat zo’n overwinning bij onze David teweegbracht. Tennis op topniveau!

 

Wawasda zaterdag? Kiekenvel en oorverdovende stilte bij het horen van het overlijden van Michele Scarponi. Michele who? Michele Scarponi. Italiaan. Wielrenner. Geliefde van zijn vrouw. Papa van een tweeling van vier. Gisteren kwam hij tijdens een trainingsritje frontaal tegen een busje terecht en zou hij – volgens de geschreven pers – onmiddellijk het leven gelaten hebben. Verschrikkelijk dat zo’n sportman op deze manier aan zijn einde komt. Triest.

 

Dit! Hartjes! Ik hoorde het een drietal weken geleden voor het eerst en was er He-Le-Maal weg van. En jij?

 

De affiche voor #RW17 is compleet. Wat dus impliceert dat het puzzelen kan beginnen. Een klepper zoals Nathaniel Rateliff & The Night Sweats wil ik absoluut gezien hebben, want vorig jaar waren zij voor mij zo ongeveer Het Hoogtepunt van Werchter. Indien er nu reacties komen over het feit dat zij Paul MCCartney beter vonden, alle begrip, maar wegens het niet goed kunnen verteren van één of andere groene wrap, lag ik tegen de tijd dat deze Beatle het podium beklom, af te zien in mijn tent. Bleh. Bij deze ken je ook mijn persoonlijke dieptepunt van #RW16…

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.